Gezond & sterk groen

Wie kiest voor bomen en planten van Smits, kiest voor oergezond en sterk groen. Zowel boven als onder de grond. We leveren kwaliteit én kwantiteit aan groenprofessionals. Die twee gaan goed samen, dankzij onze vakmensen en innovatieve oplossingen.

Ik wil graag meer weten

Smits Cloud Hedging ®

Smits Cloud Hedging ®

Meteen resultaat met Smits Cloud Hedging ®. Speciaal gekweekte wolkenplanten kant-en-klaar opgeleverd. Met onze wolkenplanten heb je direct resultaat. In onze kwekerij krijgen deze planten extra ruimte om te groeien. Ze zijn daarom van volle kwaliteit. Een voordeel, want je hebt ook nog eens minder planten nodig per m².

Onze kant-en-klare wolkenplanten zijn in meerdere soorten en hoogtes verkrijgbaar. Voor elke groenprofessional wat wils dus.

Projecten

Tuinbeplanting voor de renovatie van een tuin in Veghel

De plantlijst voor het beplantingsplan van deze tuin is volledig verzorgd door Boomkwekerij Smits. Het gebruik van Pinus sylvestris, wolken van Osmathus heterophyllus (Smits Cloud hedging®) aangevuld met een ruim assortiment vaste planten zorgt voor een sfeervol resultaat.

Bekijk project

Complete tuinbeplanting voor een villatuin in Blaricum

Voor dit unieke ontwerp van deze tuin is in overleg met de opdrachtgever de totale beplanting verzorgd door boomkwekerij Smits. Maatwerk met een fantastisch resultaat.

Bekijk project