Rhododendrons

Rododendrons zijn wintergroen en vallen op door hun uitbundige bloei. Smits Boomkwekerij biedt ze in vele kleuren en afmetingen. Deze statige planten met hun karakteristieke puntige bladeren kunnen groot worden. De hoogte kan variëren van 100 cm tot 300 cm. Door hun groeivorm zijn ze zowel geschikt voor de plantenborder als het gebruik in hagen.

Ik wil meer informatie

Rhododendron als meerstammige gekweekt

Rhododendron als wolk

Een reeks van onze rhododendrons

Rhododendrons bij Smits, in veel kleuren en maten

De Rhododendron Cunningham White, Rhododenron Roseum Elegans, Rhododendron Boursault, Rhododendron Nova Zembla, Rhododendron Grandiflorum, Rhododendron Ponticum en de Rhododendron Ponticum Roseum. Dit zijn onder meer de soorten die je bij Smits kunt krijgen.

Deze statige planten met hun karakteristieke puntige bladeren kunnen groot worden. En door de manier van groeien zijn Rhododendrons zowel geschikt voor de plantenborder als het gebruik in hagen en wolken.

Naast Rhododendrons leveren we ook complete plantlijsten. Na al die jaren weten we bij wie we moeten aankloppen voor de beste kwaliteit.

Snel een offerte nodig? Geen probleem. Binnen 24 uur na aanvraag heb je ‘m binnen.

Projecten

Complete tuinbeplanting voor een villatuin in Blaricum

Voor dit unieke ontwerp van deze tuin is in overleg met de opdrachtgever de totale beplanting verzorgd door boomkwekerij Smits. Maatwerk met een fantastisch resultaat.

Bekijk project

Bedrijfstuin in Veghel

Boomkwekerij Smits beschikt over een ruim assortiment Pinussen. Voor deze moderne bedrijfstuin heeft opdrachtgever gekozen voor Pinus nigra. In samenspraak zijn de bomen uitgezocht en is de totale plantlijst verzorgt door boomkwekerij Smits

Bekijk project