Smits Cloud Hedging ®

Smits Cloud Hedging ®

Met Smits Cloud Hedging® kunnen we specifiek gekweekte wolk-planten in een mix van verschillende groottes leveren. Zo heb je als groenprofessional na knippen een mooi glooiend eindresultaat in de tuin.
Veel gebruikte soorten zijn;
Carpinus betulus, Fagus sylvatica, Prunus laur. ‘Rotundifolia’, Prunus lustitanica ‘Angustifolia’, Osmanthus burkwoodii, Rhododendron ponticum, Taxus baccata.

Top. Ik wil meer weten

Onze speciaal gekweekte wolkenplanten krijgen extra ruimte om te groeien

Het liefst wil je gewoon direct eindresultaat. Dat kan nu met Smits Cloud Hedging. Deze speciaal gekweekte wolkenplant krijgt bijvoorbeeld extra ruimte om te groeien. Onze wolkenplanten zijn dan ook van een volle kwaliteit. Dat geeft een mooie uitstraling en je hebt ook nog eens minder planten per m² nodig.

En natúúrlijk zijn ook onze wolkenplanten in verschillende soorten en hoogtes verkrijgbaar. Breng een bezoek aan onze kwekerij om te oordelen welke het beste past.

Ik wil meer informatie

Onze Osmanthus burkwoodii-wolk

Smits Cloud Hedging® Osmanthus burkwoodii cloud gesnoeid

Voorbeelden van Smits Cloud Hedging®

Ook een wolkenhaag van Smits boomkwekerij?

Een wolkenhaag is een mooie manier voor een afscheiding én voor natuurlijke vormen in de tuin. De wolkachtige vormen geven een sfeervol en exclusief beeld. Zeker als je ze, dankzij Smits Cloud Hedging ®, kant-en-klaar kunt aanplanten. Dan heb je metéén topresultaat.

Deze kant-en-klare wolkenvormen zijn verkrijgbaar in de Taxus baccata (venijnboom), Prunus laurocerasus (laurierkers), Fagus sylvatica (beuk), Carpinus betulus (haagbeuk) en Osmanthus burkwoodii (schijnhulst).

We vinden het belangrijk dat onze planten in topconditie op hun eindbestemming aankomen. Het is één van de redenen waarom we ook de logistiek in eigen handen hebben. Onze chauffeurs weten precies wat ze vervoeren en hoe ze hiermee het beste om kunnen gaan.

Naast wolkenplanten leveren we ook complete plantlijsten. Na zoveel jaar weten precies bij wie we moeten zijn voor de beste kwaliteit.

Projecten

Een beukenhaag voor een vastgoedproject in Dordrecht

Na bezoek van deze opdrachtgever aan boomkwekerij Smits is gekozen voor Smits Hedging®. De keus is gevallen voor Fagus sylvatica. Deze haag zorgt direct voor een volwassen uitstraling en gewenste privacy voor de bewoners.

Bekijk project

Aanleg hulsthaag in omgeving Zolder

Voor het creëren van privacy is bij de aanleg van deze oprit gekozen voor een hoge Ilex meserveae ‘Blue Princess’ haag. De volle instant haagplanten geven onmiddellijk op een natuurlijke wijze privacy.

Bekijk project