Werken bij Smits Boomkwekerij

Wie werkt bij Smits, werkt bij een echt Brabants familiebedrijf. Er wordt hard gewerkt én we hebben aandacht voor elkaar. Professionaliteit en een fijne, informele werksfeer gaan bij ons goed samen. En, we durven te innoveren. Dat maakt ons werk nóg leuker.

Kom bij ons team

Openstaande vacatures

Vacature

Medewerker Boomkwekerij (Fulltime)

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team en specifiek naar een Medewerker Boomkwekerij voor onze dagelijkse werkzaamheden in de kwekerij. We bieden een afwisselende baan met een diversiteit aan werkzaamheden.
Opleiding en ervaring is niet een eis, als je maar graag buiten werkt en affiniteit hebt met bomen en planten. We zorgen voor de juiste begeleiding dat je snel de werkzaamheden kunt uitvoeren.

De werkzaamheden bestaan uit planten, gewasverzorging, rooien, onderhoud, verzendklaar maken en andere voorkomende werkzaamheden. Het besturen van machines behoort ook tot de mogelijkheden en er is ruimte voor ontwikkeling.

Wat heb je nodig?

 • Affiniteit met bomen en planten (interesse in mechanisatie)
 • Je bent enthousiast en collegiaal
 • Je hebt geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit
 • Ervaring in de groensector is niet verplicht als je maar van aanpakken weet

Wat mag je van ons verwachten

 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Uitdagende functie waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling
 • Uitstekend salaris afhankelijk van ervaring
 • Een gezonde werkomgeving in de buitenlucht met enthousiaste en gezellige collega’s
 • Gezellige vrijdagmiddagborrel
Solliciteer direct!

  Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct via onderstaand formulier.Telefonisch contact met ons opnemen kan natuurlijk ook, je kan ons bereiken op: 0161 – 432 001. De koffie staat klaar!
  Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om BBL leerlingen te begeleiden.

  Vacature

  Verkoper/ adviseur (fulltime)

  Als verkoper / adviseur maak je deel uit van ons verkoopteam om onze positie verder uit te bouwen op de binnenlandse en buitenlandse markt. Je werkt in een hecht team, waar je echt op elkaar kunt bouwen! Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten en netwerk, waar je dagelijks contact mee onderhoudt. Je maakt offertes waarin je op een creatieve manier inspeelt op de behoefte van de klant en geeft advies daar waar nodig.

  Over de functie

  • Het persoonlijk benaderen en bezoeken van relaties. Ook het ontvangen en rondleiden van relaties op de kwekerij maakt onderdeel uit van je functie.
  • Het geven van advies over plantkeuze in projecten.
  • Het binden van nieuwe klanten aan Smits Boomkwekerijen.

  Jouw profiel

  • Goede communicatieve vaardigheden. De beheersing van meerdere talen is een pré.
  • Kennis van groen of bereidt dit te leren. Passie voor groen is een must!
  • Je bent resultaatgericht, commercieel, ziet kansen en kunt dit vertalen in acties.
  • Minimaal MBO+ werk en denk niveau.
  • Je bent een aanpakker met verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Flexibel, klantvriendelijk en een goede teamspeler.
  • Je past in een ‘no nonsense’ cultuur en bent vooral enthousiast!
  Solliciteer direct!

   Ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer direct via onderstaand formulier.Telefonisch contact met ons opnemen kan natuurlijk ook, je kan ons bereiken op: 0161 – 432 001. De koffie staat klaar!
   Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om BBL leerlingen te begeleiden.

   Onze vestigingen

   Locatie Nederland

   Vestiging in Nederland

   Onze locatie in Nederland ligt in het mooie Brabant. Je vindt onze vestiging aan de Rimpelaar 49 in Molenschot. Hier ervaren onze klanten zelf hoe goed wij voor onze bomen en planten zorgen.

   Neem contact op

   Vestiging in Engeland

   De vestiging in Engeland is gelegen in Windsor, in het Engelse graafschap Berkshire, grenzend aan het zuidwesten van Londen. De kwekerij bevindt zich aan Dorney Court, Dorney, SL4 6QP United Kingdom. Deze unieke kwekerij is gespecialiseerd in haagplanten in container en een breed assortiment topiaries en meerstammigen bomen.

   Neem contact op

   Een indruk hoe het is
   om te werken bij Smits

   Dit zeggen je toekomstige collega's

   Bram van Overloop

   Bram van Overloop

   “Ik werk hier al dertien jaar met plezier. Ik ben trots op mijn werk en mijn collega’s. Smits boomkwekerij is een vooruitstrevend bedrijf dat zich blijft ontwikkelen.”

   Ricardo

   Ricardo van Gool

   “Juist de afwisseling maakt het werk zo leuk. Ik ben voorman van de rooiploeg, maar ik sta ook regelmatig planten te snoeien. En, ook belangrijk, met collega’s onder elkaar is het gezellig.”

   Jan van Vechel

   Jan van Vechel

   “We hebben een uniek assortiment, onder andere omdat we zowel kleine als grote maten kunnen leveren. Ik zit al meer dan dertig jaar in het vak. Nog steeds ben ik enthousiast om producten te verkopen, omdat ik er honderd procent achtersta. Hier krijg ik energie van.”

   Download
   onze brochure

   Soms is het simpelweg fijner iets te hebben om van voor tot achter door te bladeren (en andersom). In onze brochure vind je onze producten en lees je meer over boomkwekerij Smits in Molenschot.

   Download ‘m nu!