Groenprofessional? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kom langs! Of neem contact op met een van onze verkopers.

  Adres

  Rimpelaar 49,
  5124 RB Molenschot
  Nederland
  Smits tree nursery Ltd
  Dorney Court
  Dorney
  SL4 6QP
  England

  Volg ons online!

  Onze vestigingen

  Locatie Nederland

  Vestiging in Nederland

  Onze locatie in Nederland ligt in het mooie Brabant. Je vindt onze vestiging aan de Rimpelaar 49 in Molenschot. Hier ervaren onze klanten zelf hoe goed wij voor onze bomen en planten zorgen.

  Neem contact op
  Locatie Nederland

  Vestiging in Engeland

  De vestiging in Engeland is gelegen in Windsor, in het Engelse graafschap Berkshire, grenzend aan het zuidwesten van Londen. De kwekerij bevindt zich aan de Pigeon House Farm Common Road in Dorney. Deze unieke kwekerij is gespecialiseerd in haagplanten in container en een breed assortiment topiaries en meerstammigen bomen.

  Neem contact op

  Veelgestelde vragen

  Hoeveel haagplanten per meter heb ik nodig?

  Het kiezen van de juiste hoeveelheden haagplanten is vaak maatwerk. De haagplanten van onze kwekerij onderscheiden zich en worden op afstand gekweekt. Hierdoor zijn vaak minder planten nodig per meter voor het gewenste eindresultaat. Wij helpen graag om een passende oplossing te vinden voor ieder gewenste haag van klein tot groot. Wil je advies neem dan contact met ons op en ontvang direct een offerte. Ook voor tips over plantgrootte, wolken, dubbele hagen en assortiment keuze staan wij voor u klaar.

  Leveren jullie ook aan particulieren?

  Nee, wij leveren alleen aan groenprofessionals en handelsbedrijven. Uiteraard bent u als particulier ook van harte welkom in gezelschap van uw hovenier of tuinarchitect.

  Kan ik de bomen op de kwekerij komen uitzoeken met de klant?

  Ja, dat is mogelijk. Wij beschikken over een ruim assortiment bomen en planten en voor mooie tuinprojecten is het vanzelfsprekend dat kijken en uitzoeken met uw klant tot de mogelijkheden behoort.

  Kunnen jullie ook planten in de zomer leveren?

  Ja, wij beschikken over een containerveld met een omvang van ruim 3 ha. Hier kweken wij in container en airpot een ruim assortiment meerstammige en solitairen. Daarnaast hebben wij op onze locatie in Oirschot een ruim assortiment haagplanten in pot. Hierdoor zijn wij in staat om complexere projecten te leveren en kunt u dus jaarrond terecht voor uw beplanting.

  Kan ik de jute zak en het gaas verwijderen die om de kluit heen zit?

  Nee, wij adviseren om dit niet te doen. De wortels en kluit worden hierdoor bijeengehouden. Het voordeel is dat de wortels hierbij niet beschadigd en langer vocht kan vasthouden. Deze kluit vormt voor de boom een vertrouwde omgeving voor een gemakkelijke hergroei op zijn nieuwe standplaats. Dit materiaal zal dan ook snel verteren in de bodem.

  Als het gaas en jute eraf gehaald wordt is de kans groot dat de kluit uit elkaar valt en de wortels hierbij beschadigd raken. Dit kan leiden tot slechte hergroei of afsterving van de boom of struik.

  Leveren jullie totale beplantingslijsten?

  Het leveren van totale beplantingslijsten behoort tot ons specialisme. Naast een breed eigen assortiment beschikken wij over een uitgebreid netwerk voor de invulling van complete beplantingsplannen en groenprojecten. Uiteraard zorgen wij met onze eigen logistieke dienstverlening dat de planten netjes worden bezorgd op ieder gewenste locatie in heel Europa.

  Download
  onze brochure

  Soms is het simpelweg fijner iets te hebben om van voor tot achter door te bladeren (en andersom). In onze brochure vind je onze producten en lees je meer over boomkwekerij Smits in Molenschot.

  Download ‘m nu!