Smits Hedging ®

Smits Hedging ®

Smits Hedging ® Haagelementen zijn vierkant gesnoeid, geven direct een gesloten haag en zijn in elke tuin te plaatsen. Ze zijn in verschillende soorten en afmetingen verkrijgbaar: breedtes van 40 tot 100 cm en hoogtes van 60 tot 400 cm. Smits Boomkwekerij is gespecialiseerd in compacte en grotere haagelementen. Door onze manier van kweken, zijn er per meter minder planten nodig.

Ik wil meer weten

Na planten in project of tuin geniet je meteen van een volgroeide haag

Onze haagelementen kunnen op de best mogelijke verzorging rekenen. Met als resultaat, mooi volgroeide haagelementen die je als groenprofessional goed kunt gebruiken om een tuin een volwassen uitstraling te geven. De nieuwe eigenaar kan direct genieten van een volgroeide haag.

De haagelementen zijn in verschillende soorten en maten te krijgen. In breedtes van 40 tot 100 centimeter. En in hoogtes van 60 tot 400 centimeter.

door ons gekweekte soorten zijn:
Acer campestre (veldsedoorn), Carpinus betulus (haagbeuk), Fagus sylvatica (beuk), Taxus baccata (venijnboom)

Ik wil graag advies

Taxus Smits Hedging®

Een veld met rijen Smits Hedging® taxus baccata haagplanten

Fagus Sylvatica Smits Hedging®

Smits Hedging® Fagus sylvatica haagplanten

Smits Hedging® voorbeelden

Smits Hedging® van Smits boomkwekerij

We investeren veel tijd in deze haagelementen, zorgen voor goeie grondcondities en passen onze kennis en ervaring toe. Elke dag weer. En het resultaat mag er zijn: supersterke, dichte en volle haagelementen.

Deze bijzondere haagelementen leveren we in verschillende hoogtes en breedtes. Van 40 tot 100 centimeter breed. En van 60 tot 400 hoog.

En het mooie is, de zorg die we voor onze haagplanten hebben, hebben we óók voor onze klant. We vinden het belangrijk om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom hebben we ook de logistiek in eigen handen, waarmee we onze planten zelfs naar het buitenland kunnen vervoeren.

Naast haagplanten leveren we ook complete plantlijsten. We kennen de markt door en door en weten bij wie we moeten aankloppen voor de beste kwaliteit.

Projecten

Een beukenhaag voor een vastgoedproject in Dordrecht

Na bezoek van deze opdrachtgever aan boomkwekerij Smits is gekozen voor Smits Hedging®. De keus is gevallen voor Fagus sylvatica. Deze haag zorgt direct voor een volwassen uitstraling en gewenste privacy voor de bewoners.

Bekijk project

Aanleg hulsthaag in omgeving Zolder

Voor het creëren van privacy is bij de aanleg van deze oprit gekozen voor een hoge Ilex meserveae ‘Blue Princess’ haag. De volle instant haagplanten geven onmiddellijk op een natuurlijke wijze privacy.

Bekijk project