Haagplanten

Smits Boomkwekerij is groot in haagplanten. Hagen zijn de kaders van een tuin of park, versterken de gewenste zichtlijnen en geven privacy. We bieden haagplanten in allerlei soorten en formaten, passend in elke stads- of parktuin. Van 60 cm tot 9 á 10 m en met verschillende breedtes.

Meer info? Neem contact op!

Hagen met draadkluit van september tot mei, en later in container rechtstreeks van onze kwekerij

Op zoek naar een echte Smits haagplant? We kweken ze in verschillende soorten en maten. Ons assortiment: Taxus (Venijnboom), Carpinus Betulus (Haagbeuk), Fagus sylvatica (beuk), Acer campestre (veldesdoorn), Ilex (Hulst), Buxus, Ligustrum (liguster), Prunus laurocerasus (gewone laurier), Prunus lusitanica (Portugese laurier) en Osmanthus (schijnhulst).

We leveren onze haagplanten van september tot mei met draadkluit, en later ook in container. In overleg kunnen we de hagen in onze kwekerij ook voorbereiden voor zomerlevering. Benieuwd naar ons assortiment?

Neem contact op

Onze Taxus Baccata haagplant

Taxus baccata haagplanten worden geïnspecteerd

Onze Fagus Sylvatica haagplant

Close-up fagus sylvatica bladeren

Een reeks van onze haagplanten

Typische hagen van onze kwekerij

Elke haagplant heeft unieke eigenschappen. Onze vakmensen geven de haagplanten vanaf het begin tot het moment dat de haagplant in iemand anders zijn grond staat, de juiste zorg en voldoende aandacht.

Wat die juiste zorg en voldoende aandacht precies zijn, weten we dankzij onze jarenlange ervaring. Onze specialisten hebben bovendien hart voor het vak én voor de zaak. We zijn dan ook een hecht familiebedrijf.

Zoals we voor onze haagplanten zorgen, zo staan we ook klaar voor onze klanten. We doen er alles aan om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. We denken mee én in oplossingen.

Naast haagplanten leveren we ook complete plantlijsten. We kennen de markt, dus we weten bij wie we moeten zijn voor kwaliteit.

Wil je een offerte voor haagplanten? Binnen 24 uur na aanvraag heb je ‘m binnen. Ben je op zoek naar meer dan alleen haagplanten? Bekijk ons totale assortiment.

Projecten

Aanleg hulsthaag in omgeving Zolder

Voor het creëren van privacy is bij de aanleg van deze oprit gekozen voor een hoge Ilex meserveae ‘Blue Princess’ haag. De volle instant haagplanten geven onmiddellijk op een natuurlijke wijze privacy.

Bekijk project

Een beukenhaag voor een vastgoedproject in Dordrecht

Na bezoek van deze opdrachtgever aan boomkwekerij Smits is gekozen voor Smits Hedging®. De keus is gevallen voor Fagus sylvatica. Deze haag zorgt direct voor een volwassen uitstraling en gewenste privacy voor de bewoners.

Bekijk project