Coniferen

Smits Boomkwekerij kweekt coniferen in verschillende maten; als boom, solitair, voor hagen en de border. Coniferen zijn makkelijk, stevig, wintergroen en groeien snel. Dat maakt ze geschikt voor hagen en vormsnoei. Ons coniferenassortiment bestaat onder andere uit Thuja plicata (levensboom), Cupressocyparis leylandii (Leylandcipres), Pseudotsuga (Douglasspar), Sequoiadendron (mammoetboom), Tsuga (Hemlockspar) en Pinus-variëteiten (zie Pinus).

Ik wil meer informatie

Coniferen zijn bij Smits te krijgen als haagplant, op stam en zelfs als leiboom

Of het nu gaat om een landelijke, moderne of klassieke tuin, de conifeer komt in elk type tuin tot zijn recht. Beroemd en berucht om zijn mooie, volle, groene en dichte karakter. Coniferen geven veel privacy, het hele jaar door.

Bij Smits kun je terecht voor grote aantallen en verschillende maten. En ook in verschillende vormen. We hebben coniferen als haagplant, op stam en zelfs als groenblijvende leiboom.

Op onze kwekerij in Brabant vind je verschillende soorten coniferen, al ligt de nadruk op de Taxus baccata, Thuja plicata en Cupressocyparis leylandii

Neem contact op

Onze Thuja plicata Excelsa

Thuja plicata H700-800cm confieren

Een reeks van onze coniferen

Coniferen van onze kwekerij in Brabant

We zijn goed voor onze grond. En de grond is daarom goed voor ons. Dit in combinatie met het vakmanschap van onze mensen, maakt onze coniferen gezond, sterk en dicht.

Ons assortiment coniferen is vrij breed. We leveren onder meer de Thuja plicata (levensboom), Cupressocyparis leylandii (Leylandcipres), Pseudotsuga
(Douglasspar), Sequoiadendron (mammoetboom), Tsuga (Hemlockspar) en Pinus-varianten (zie dennen).

Vanaf het allereerste begin krijgen onze planten en bomen de beste zorg. We vinden het dan ook heel belangrijk dat onze producten goed op hun eindbestemming aankomen. Daarom hebben we de logistiek in eigen hand. Met eigen chauffeurs die kennis hebben van wat ze vervoeren.

Behalve producten van onze eigen kwekerij, leveren we ook complete plantlijsten. We kennen de markt al jaren en weten precies bij wie we moeten zijn voor de beste planten en bomen.

Projecten

Complete tuinbeplanting voor een villatuin in Blaricum

Voor dit unieke ontwerp van deze tuin is in overleg met de opdrachtgever de totale beplanting verzorgd door boomkwekerij Smits. Maatwerk met een fantastisch resultaat.

Bekijk project

Tuinbeplanting voor de renovatie van een tuin in Veghel

De plantlijst voor het beplantingsplan van deze tuin is volledig verzorgd door Boomkwekerij Smits. Het gebruik van Pinus sylvestris, wolken van Osmathus heterophyllus (Smits Cloud hedging®) aangevuld met een ruim assortiment vaste planten zorgt voor een sfeervol resultaat.

Bekijk project